Åpningstider

Man–Fre 10:00 – 18:00
Lør 10:00 – 15:00

Adresse

Røykeneveien 143
1386 Asker

Pets Asker – din dyrebutikk i Asker

Pets asker – din dyrebutikk i Asker ligger i Røykenveien på Bondi i retning mot Heggedal med enkel avkjøring og egen gratis parkering. Her er du alltid velkommen med eller uten hund.

Butikken startet august 2014 av Monika Killingmo som er en sporty dame med mange interesser. Hun har en stor lidenskap for alle dyr, men spesielt hunder og har i noen år drevet med brukshund og jakttrening. Butikken har også et eget lite sy verksted som kan tilby enkle små reparasjoner av seler og bånd.

Her er to og firbente alltid velkommen for veiledning enten det gjelder foring tilpasning av utstyr eller andre ting. Vi tilbyr også GRATIS kloklipp

VELKOMMEN

Ta vare på hunden på fjellet i påsken.

1.Husk å ta hensynd til dyrets alder og helsemessige tilstand når du tar med hunden på fjellet, ha med riktig og tilpasset utstyr slik at turen blir mer behagelig for hunden.

2.Når man er aktivitet bruker man mer energi. Det samme gjelder når det er kalt- hunden bruker mer energi for å holde kroppstempraturen. Å legge inn et energirikt måltid på turen kan være like lurt for hunden som for fører.

3. Poter trenger stell og pleie,særlig før langtur. Klipp ned pelsen slik at den ikke blir snøklumper og klipp klør for å minske risikoen for kloskade.Smør potene med salve for å unngå ar de bli såre,eller bruk potesokker.

4.Med strekt lys og refleksjon frasnøen kan også hunder bli snøblinde. Hunder som har lav eller manglende tåreveske har ikke like god beskyttelse av hornhinnen og har lettere for å bli snøblinde. Hundesolbriller bør benyttes ved behov.

5.Beskytt hunden mot solen, tynnpelsede kan lett bli solbrente. Ører og nese er spesielt utsatt for påskesolen og bør beskyttes.

6.Ta en sjekk på hunden etter turen, gå og se at alt ser bra ut med turvennen. Undersøk poter,hale,spener, kjønnsorganer og ører for frostskader. Se etter sår og rift på hunden og generelle teng på ubehag.

7.Det er mange påskefristelser også for hunder og påskegodt kan være falig. Teobromin i sjokolade er gift for hunden, ha heller med påskegodt som er ment for de firbente. Påskeliljer er giftig, sett de utenfor rekkevidde. Dette gjelder også katten.

8. Å ha med er førsthjelpsskrin med bandasjer, medisinsk tape, sterilt saltvann, potesalve, potesokker og sårsalve kan være lurt dersom men er uheldeig og får en skade. Det gjelder for både mensker og dyr!

9.Selv om du har mye bagasje er det viktig hunden får nok plass under blituren.

10. Hvis uhellet er ute er det også lurt å ha forsikring på kjæledyret.

God Påske🐣🐣🐣

Hilsen oss i Pets Asker AS
... Se merSe Mindre

Se på Facebook
·Del