Åpningstider

Man–Fre 10:00 – 20:00
Lør 09:00 – 18:00

Adresse

CC Drammen
Tomtegaten 36
3012 Drammen

Buskeruds største dyrebutikk!

Pets Drammen Zoo – din dyrebutikk i Drammen

Nyåpning av Pets Drammen Zoo på 1000kvm.  Drammen Zoo er Norges eldste zooforretninger som ligger på CC kjøpesenter i Drammen. Dette betyr at vi har god kompetanse og lang erfaring med dyr og mennesker.

Du finner oss i 2.etg med 3 timer gratis parkering rett utenfor butikken.   Se vår nye nettbutikk www.zoocenter.no Her kan du handle, spørre og kommentere alle våre produkter.

Foruten et stort utvalg i fôr og utstyr til hund, katt og alle de fleste andre kjæledyr, finnes det en egen avdeling med levende dyr, reptiler, planter og fisk. Innehaver Tom Brekka har god fagkompetanse på alle typer kjæledyr gjennom mange år i bransjen. Med sin store lidenskap for tropefugler og akvariefisk har han jobben sin som hobby.

Kom innom oss for en hyggelig handel

Ukens produkt: ⭐Baggen strikk-kobbel⭐ Fin å bruke på tur med hunden enten det er ski eller fottur. Den er elastisk og fjærer når hunden rykker til😁😁🐶🐾 Finnes i forskjellige typer og lengder, men 2,5meter er egentlig akkurat passe🐾🐾😎 i tillegg finnes det andre fine produkter, som trekkbelte til oss(så har vi henda fri, og slipper å slite ut armene), potesokker for å forhindre snø og is mellom tærne(samt beskyttelse mot skare på snøen), balsamspray/minkoljespray, bandage, sammenleggbar drikkeskål og mye mye mer!😁😁⭐ Ut på tur, alldri sur!⭐🐾😎 ... Se merSe Mindre

Se på Facebook
·Del