10 år med ubegrenset kjærlighet!

Denne sommeren feirer vi at Pets-samarbeidet og navnet er ti år. Det har vært ti år med lidenskap for dyr og dyrehold, kunnskap og ubegrenset kjærlighet, for at du kan gi det beste, til din beste venn.

Dyreglede hos Team Pets-Zoo-Hjørnet.

Sammen har vi lang erfaring og høy kompetanse på dyrehold

Noen av butikkene våre har kommet til de siste ti årene, andre har eksistert lenge, for eksempel har Pets Drammen Zoo holdt på helt siden 1950! Butikkene er eid av lokale dyrebutikk-kjøpmenn, men sommeren 2014 slo vi oss sammen under ett kjedekontor og ett navn. Slik samlet Pets en uovertruffen mengde erfaring, kompetanse og kjærlighet for dyr. Dette deler vi med hverandre slik at vi kan ha den beste kunnskapen vi trenger for å veilede deg.

Lidenskap for dyr

I våre butikker finner du en betjening som er lidenskapelig opptatt av dyr og dyrehold, og som ønsker å gi deg som dyreeier det du trenger til din beste venn! Vi har de hardbarka spesialistene, som for eksempel Torstein som eier Pets Krizoo Stokke og Tønsberg. Han kan alt det går an å kunne om akvariefisk, eller hos Pets Lady & Landstryker’n Hønefoss der absolutt alle ansatte driver med hundetrening og konkurranser. Men vi har også de som kan mye om mye, som Richard i Fredrikstad som har jobbet i butikken siden han fikk ekstrajobb som 11-åring og i dag er eier av en butikk som både har anemoner og slanger. Vi har mange interesser, men én fellesnevner er utvilsom hos alle i Pets og det er lidenskapen for dyr. 

Dyreentusiaster fra nord til sør

Pets er en faghandelskjede med butikker over hele landet. Fra Pets Zootropia i Lyngdal til Pets Tromsø dyrebutikk så er vi der for dere og hjelper med det du trenger til din beste venn, uansett om det er en cocker spaniel på St.Hanshaugen, en gullfisk i Sykkylven eller ei rotte i havgapet i Lofoten. Vi vet nemlig hvordan det er å kjenne ubegrenset kjærlighet til dyra sine. Det har vi i Pets gjort i ti år, og det skal vi gjøre i minst ti år til.

Gratulerer til alle butikkeiere, ansatte og nye og gamle kunder!